Vidersend emails

For at vidersende e-mails skal du første have en e-mailkonti, har du ikke dette, kan du se vores guide omkring dette her.
Når du har en e-mailkonti skal du gå ind på det respektive kontrolpanel i cPanel, hjælp til cPanel login kan findes her, og finde "Forwarders" knappen under "EMAIL" sektionen.

Choose forwarding

Her kan du sætte forwarding op på enten enkelte email konti eller et helt domæne.

Opsætning af vidersendelse fra specific email konto:
For at sætte vidersendelse op for en specifik email konto skal du vælge knappen "Add Forwarder" i Forwarders panelet og du vil se dette vindue
account forwarder

Her skriver du den givne konto ind samt hvilken email den skal forwarde til, eller om den skal forwarde overhovedet.

Opsætning af vidersendelse fra et domæne:
For at sætte vidersendelse op for hele domænet skal du vælge knappen "Add Domain Forwarder" i Forwarders panelet og du vil se dette vindue

Forward domain

Her kan du så vælge det domæne der skal forwarde samt hvilken email adresse det skal forwardes til.